Trots

Mijn Galerie is nu ruim vijf maanden open. Gelukkig kunnen we terugkijken op een mooie
eerste periode. De expositie van Ad van den Boom was al vanaf de opening een groot succes.
Trots zijn we op alle complimenten die we hebben gekregen om kunstenaars kosteloos een platform te bieden. En natuurlijk ook op de aandacht in de pers voor de expositie en onze nieuwe galerie.
De afgelopen maanden heeft u dus kennis kunnen maken met het werk van Ad van den
Boom. Heeft u geen tijd gehad om het werk bij ons aan de ’s-Gravelandseweg te bekijken, kijk dan eens op www.advandenboom.com Hier vindt u de meeste werken terug.

Met trots kondigen wij de tweede kunstenaar aan die de komende twee maanden bij ons te
zien zal zijn. Vanaf 23 oktober is het werk te bewonderen van Dienie Brouwer.
We hebben om twee redenen voor fotografie gekozen. De eerste reden is dat we alle disciplines in de kunst aan bod willen laten komen. En de tweede reden is dat het werk van
Dienie ons bijzonder aanspreekt. Prachtige fotografie die tot de verbeelding spreekt, die je aan het denken zet.
Rode draad in haar projecten is de angst voor vergankelijkheid en daarmee de angst om toeschouwer van het leven te worden in plaats van deelnemer eraan.
De foto’s van Dienie zijn tot en met 6 januari 2024 bij ons in de galerie te zien. Als u dus een keer een momentje over heeft, loop dan gerust eens binnen om kennis te maken met deze bijzondere foto’s. 

En heeft u geen tijd, bezoek dan zeker haar site www.dieniebrouwerfotografie.com Dan ontdekt u vanzelf waarom we voor haar werk gekozen hebben.
Trots waar we na een half jaar staan? Best wel een beetje.
Geschreven door: